Hörni’ flashtöntar! Skärp er!

Posted · Add Comment

Att ha en flashig flashsajt är hopplöst töntigt, att ha en umärkt blogg som till exempel Åkestam Holst känns betygligt trevligare. Men känns inte det lite last season också då kanske?

Här är några alternativ:

Alternativ 1, Whitespacing:
Eller White Labeling, som är den korrekta termen, kanske kan vara något för just dig?
Vore det inte tufft att ha en egen Facebook? En social sajt där man kan hänga och skapa företagets kommunikationen tillsammans med sina kunder? Men det är väl skitdyrt tänker ni kanske, men icke. Dessa sociala sajter finnu nu att köpa på burk. Obrandade, och customizable så att de ser hur egenutvecklade ut som helst. Kolla in till exempel Kickapps.com. Tycker ni att detta låter som rätt väg att gå, tryck 1.

Alternativ 2, Publicera skamlöst på en befintlig arkitektur:
Strunta i den egna brandingen och låt det stå Flickr uppe i hörnet. Billigt, ödmjukt och charmigt. Vill ni se ett exempel, tryck 2.

Alternativ 3, gör allt:
Var överallt. Var på MySpace, Facebook, World of Warcraft, Technokrati, Jaiku, Twitter, Bilddagboken. Var fuckin’ everywhere. Var bäst. Skall du vara på WoW så skall du se till att vara en riktig “Super gold elf magician sourcerer” med alla de bästa svärden. Lägg sedan länkar på din egen sida som länkar till de ställen där du är. Vill du se hur detta kan se ut, tryck 3.

Alternativ 4, gör inget:
Det här är egentligen samma sak som alternativ 3, men med ett snäpp bättre självförtroende. Det vill säga, du finns överallt och är bäst överallt och känd överallt och cool överallt, men pratar aldrig om det. Vill du läsa mer om detta, tryck 4 eller tryck 4.

Om du ändå vill ha en narcisistisk millenieskiftessajt (hur är det möjligt att så många reklambyråer fortfarande har det?) så se för guds skull till att den är bygg med RoR och Ajax. Jag menar – kom igen!

 
About the Blog

This blog is written by Walter Naeslund and has been around since 2007. The blog is about the journey of starting an advertising agency and a sneak peek behind the scenes of what goes on at the Honesty HQ in SoFo, Södermalm. It is also a blog about communication & technology. The blog has gathered almost a thousand posts over the years with several longer and shorter breaks. Welcome and enjoy.
Learn More

 
PageLines