Nu gör vi världen lite bättre. Let’s go!

Posted · Add Comment

För ett tag sen gick jag runt och lovade min omgivning att jag skulle skaffa mig en ny vana.

Löftet jag gav var detta: För varje negativ sak som jag gnäller över eller klagar på måste jag hitta 5 saker som jag tycker är bra och kommentera dem också. Jag var nämligen så jävla trött på allt gnäll, allt som är skit och dåligt och så. Det är också MYCKET lättare och MYCKET fegare att klaga på saker än att berömma saker. Och det gör inte världen till ett bättre ställe.

När man klagar betyder det underförstått att man sätter sig över och vet bättre. När man berömmer sätter man sitt eget ass on the line genom att ta ställning. Jag vill inte vara en feg person som gör det lätt för mig. Jag vill däremot göra världen lite bättre. Handsken är kastad.

(När jag nu läser mina senaste två inlägg ser jag att båda består av klag. Det betyder att jag nu måste skriva 10 inlägg om saker jag gillar. Phew!)

Jag har fått klagomål om att min blogg har tappat lite av det där arga som någon läsare gillade, men jag har också fått kommentarer från folk som gillar när jag uppar saker. Jag tänkte högaktningsfullt skita i er alla med motiveringen: Det är min blogg, jag skriver vad fan jag vill. Men jag tänker inte låta min blogg vara en klagomur. Det skall vara en inspirationskälla för mig och er.

Och när jag kritiserar tänker jag försöka vara konstruktiv. (När jag inte är på dåligt humör förstås, för då jävlar skall ni få era fiskar varma).

Appropå AMFs kampanj bifogar jag en bild på hur jag kommer se ut som gammal. Notera påsarna under ögonen, den visa blicken, solbrännan (eftersom jag kommer bo i en by i Toscana under vinterhalvåret) och att jag kommer gå runt naken.

 
About the Blog

This blog is written by Walter Naeslund and has been around since 2007. The blog is about the journey of starting an advertising agency and a sneak peek behind the scenes of what goes on at the Honesty HQ in SoFo, Södermalm. It is also a blog about communication & technology. The blog has gathered almost a thousand posts over the years with several longer and shorter breaks. Welcome and enjoy.
Learn More

 
PageLines