Vad har hänt med din blogg?!

Posted · 2 Comments

Gud vad jag har fått mycket kritik på sistone för att min blogg gått från att prata om brainy-techy-cooly-brandy-ad-stuff till att prata om galna utekvällar, rävar utanför Berns och färgen på mina strumpor.

Jag har svarat de flesta av er direkt, men tänkte iallafall ha ett litet svar här på bloggen också.

– Dels har ni rätt.
– Dels har bloggen inte “gått till” att vara någonting. Den förändras hela tiden. Men trender finns. Granted.
– Jag skriver det jag tänker. Det är lite olika saker vid olika tillfällen. När jag skrev om Open Social jobbade jag med hardcore tekniska lösningar för ett socialt nätverk. Just nu jobbar jag med alkohol och godis (kan inte säga exakt vad). Sånt är mitt liv, och så blir min blogg. Take it or leave it.
– Ni är mina läsare och jag älskar er alla.

Allt gott, och mycket kärlek!

 
About the Blog

This blog is written by Walter Naeslund and has been around since 2007. The blog is about the journey of starting an advertising agency and a sneak peek behind the scenes of what goes on at the Honesty HQ in SoFo, Södermalm. It is also a blog about communication & technology. The blog has gathered almost a thousand posts over the years with several longer and shorter breaks. Welcome and enjoy.
Learn More

 
PageLines